Про надання в оренду майна комунальної власності

 

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус народного депутата України», Положенням про оренду комунального майна територіальної громади м. Тернополя затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя» виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду народному депутату України Добродомову Дмитру Євгеновичу (ідентифікаційний номер …, юридична адреса м. Львів, вул. І.Мечникова, 16 «Г», кв.115) нежитлове приміщення комунальної власності за адресою м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 23, другий поверх, загальною площею 19,2 кв.м, в тому числі 6,5 кв.м площі спільного користування, для використання під громадську приймальню.

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір оренди на приміщення, вказане в п.1 даного рішення, на строк до моменту припинення повноважень народного депутата України.

3.Зобов’язати орендаря, вказаного в п.1 даного рішення, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати, у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.

4.Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 11.04.2018 року №283 «Про надання в оренду майна комунальної власності».

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.