Про видачу Електронних квитків "Соціальна карта Тернополянина" для учнів перших класів

 

З метою підвищення якості та ефективності надання послуг з перевезень пасажирів міським громадським транспортом загального користування шляхом запровадження безготівкової системи оплати проїзду, враховуючи прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» від 17.01.2017р. № 1812-VIII, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про міський електричний транспорт», «Про автомобільний транспорт», Порядком надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів у міському і приміському пасажирському транспорті та міжміському і залізничному транспорті територією України, Правилами надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом, Правилами користування трамваєм і тролейбусом у містах України, Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, рішенням Тернопільської міської ради від 19.08.2016 р. № 7/11/12 «Про Програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в наземному громадському транспорті в м. Тернополі» (із змінами), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в п. 4 Порядку надання учням, вихованцям та студентам денної форми навчання пільг на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування (крім таксі) затвердженого рішенням виконавчого комітету №306 від 26 квітня 2017 року «Про забезпечення учнів, вихованців та студентів денної форми навчання правом на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування (крім таксі) (зі змінами) шляхом доповнення його підпунктом: «4.1. Учням перших класів закладів загальної середньої освіти м. Тернополя виготовлення Електронних квитків "Соціальна карта Тернополянина" на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування, у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних» здійснювати на безоплатній основі.»

2.Управлінню соціальної політики Тернопільської міської ради здійснювати відшкодування витрат оператору електронних систем у м. Тернополі ТОВ «Системний зв’язок» за виготовлення Електронних квитків "Соціальна карта Тернополянина" для учнів перших класів закладів загальної середньої освіти м.Тернополя.

3.Управлінню освіти і науки забезпечити організацію збору необхідних документів для виготовлення Електронних квитків "Соціальна карта Тернополянина" на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування на безоплатній основі для учнів перших класів закладів загальної середньої освіти м.Тернополя.

4.Дане рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Дідича В.Є.