Про здійснення контролю щодо участі батьків у вихованні дитини

 

З метою захисту прав та законних інтересів малолітньої …, ….2008р.н. та здійснення контролю органом опіки та піклування Тернопільської міської ради питання щодо участі батьків у вихованні дитини, беручи до уваги рішення Тернопільського міськрайонного суду від 05.04.2018 року (цивільна справа №607/5571/18), яке постановою апеляційного суду Тернопільської області від 19.06.2018 року залишено без змін, керуючись ст.ст.141, 150 Сімейного кодексу України, ст.15 Закону України «Про охорону дитинства», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 06.07.2018 року №189, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Забезпечити батьками …. та …. проходження дитиною, …, повного обстеження лікарем-психотерапевтом та неухильного дотримання рекомендацій фахівця.

2.Забезпечити …. регулярні контакти доньки з батьком та можливості налагодження їх стосунків.

3.Забезпечити виконання … рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 22.11.2017 року №853.

4.Надати службі у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради батьками дитини пропозицій щодо подальшого виховання дитини та забезпечення її найкращих інтересів.

5.На підставі висновків фахівців та пропозицій батьків, комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради розробити систему послідовних кроків щодо спілкування батька з дитиною.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.