Про внесення змін в додаток 2 до рішення виконавчого комітету №65 від 27.01.2016р. «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі»

 

В зв'язку з завершенням будівництва тролейбусної лінії на вул. Бродівській, Лук’яновича, Промисловій, враховуючи клопотання КП «Тернопільелектротранс» від 05.07.2018р. № 443/01 та пропозиції мешканців міста, з метою покращення надання транспортних послуг, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни з додаток 2 до рішення виконавчого комітету №65 від 27.01.2016р. «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі» та викласти його в новій редакції згідно з додатком (додається).

2.Управлінню транспорту, комунікацій та зв'язку спільно з КП «Тернопільелектротранс» внести зміни в договір про організацію надання транспортних послуг міським наземним електричним транспортом у відповідності до п.1 даного рішення.

3.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича.