Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

 

Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу обмежувачів руху за адресою вул. Січинського, 4 (біля закладу громадського харчування «Мюнхгаузен») в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення, власники яких не встановлені.

2.Постійно діючій робочій групі повідомити суб’єктів господарювання про можливість самостійного демонтажу обмежувачів руху за адресою вул. Січинського, 4 (біля закладу громадського харчування «Мюнхгаузен») в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

3.Комунальним підприємствам електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», ТМ ШРБП «Міськшляхрембуд», ТОВ «КомЕнерго – Тернопіль - 5» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу тимчасових споруд.

4.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

4.1. Вжити всіх належних заходів з приведення місць, на яких розташовувались обмежувачі руху, до належного стану;

4.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

5.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих елементів в ТМ ШРБП «Міськшляхрембуд» оформити відповідними актами.

6.При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

8.Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради.