Про передачу на баланс виконаних робіт з освітлення

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного обліку майна та ефективного його використання, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» на баланс комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» виконані роботи з освітлення спортивного майданчика в парку «Національного відродження» загальною вартістю 78196,00 грн. (сімдесят вісім тисяч сто дев’яносто шість гривень 00 копійок), виконані роботи з освітлення спортивного майданчика в парку «Топільче» загальною вартістю 5541,00 грн. (п’ять тисяч п’ятсот сорок одна грн. 00 коп.) та виконані роботи з освітлення в парку Т.Г. Шевченка загальною вартістю 727750, 00 грн. (сімсот двадцять сім тисяч сімсот п’ятдесят грн. 00 коп.).

2.Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» та комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» здійснити передачу-прийняття відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.