Про розгляд петиції

 

Розглянувши петицію щодо проведення капітального ремонту асфальтобетонного покриття міжквартального проїзду за адресою вул. Шота Руставелі – вул. Збаразька,35,37 (на умовах співфінансування) та враховуючи розпорядження міського голови № 291 від 01.10.2015р. «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді» , керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

1.1.замовити виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення робіт з капітального ремонту асфальтобетонного покриття міжквартального проїзду за адресою вул. Шота Руставелі –вул. Збаразька, 35, 37 (на умовах співфінансування);

1.2 підготувати звернення щодо виділення коштів з міського бюджету для забезпечення організації виконання робіт вказаних в п.1.1.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.