Про часткове перекриття руху транспорту на вул. Бережанська та вул. Тролейбусна

 

З метою запобігання виникнення аварійних ситуацій спричинених незадовільним станом дорожнього покриття на вул. Бережанська та вул. Тролейбусна, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити Товариству з обмеженою відповідальністю «Техно – Буд – Центр»:

1.1. частково перекрити рух автотранспорту на вул. Бережанська (ділянка від вул. Лучаківського до вул. Тролейбусна) та на вул. Тролейбусній (ділянка від житлового будинку №4а до вул. Бережанської) з 12.07.2018р. по 28.07.2018р. для проведення ремонтних робіт.

1.2. Встановити відповідні дорожні знаки згідно схем організації дорожнього руху.

2.Управлінню патрульної поліції в Тернопільській області ДПП забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

3.Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку на час перекриття вулиці внести зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

4.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.