Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003р. №2067, Правилами розміщення зовнішньої реклами у місті Тернополі, враховуючи протокол засідання Ради з питань зовнішньої реклами від 17 квітня 2018 року, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати державному вищому навчальному закладу «Тернопільський Державний Медичний Університет імені І.Я. Горбачевського Міністерства Охорони Здоров’я України» (ід. код ….) дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресою вул. Живова.

2.Управлінню стратегічного розвитку міста протягом п’яти робочих днів видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п.1 даного рішення.

3.Управлінню стратегічного розвитку міста не нараховувати плату за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває в комунальній власності (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою) протягом дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Дідича В.Є.