Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

 

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

Враховуючи звернення приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу тимчасової споруди, суб’єкт господарювання не встановлений, за адресою вул. О. Кульчицької, 2а (біля ЗГХ «Le Rock»), в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення.

2.Комунальним підприємствам «Електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», «Міськшляхрембуд», приватному підприємству «Східний Масив», КЖЕП «Фаворит» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу тимчасових споруд.

3.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання тимчасових споруд від електропостачання.

4.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

4.1. Вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались тимчасові споруди, до належного стану.

4.2. Забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.

5.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих споруд Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд» та КП «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» оформити відповідними актами.

6.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

8.Визначити, що повернення демонтованих тимчасових споруд здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції.