Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету від 23.01.2013 року № 88

 

Враховуючи клопотання ТОВ "Телесвіт" від 16.05.2018 року № 33 щодо доповнення переліку об’єктів, на яких розміщені телекомунікаційні мережі, мережі зв’язку та інше слабострумне обладнання, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про телекомунікації», рішенням виконавчого комітету від 25.08.2011 року №1447 «Про затвердження примірного договору», виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Доповнити додаток до рішення виконавчого комітету від 23.01.2013 р. № 88 «Про надання права на укладення із ТОВ "Телесвіт" договору на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності» об’єктами : вул. Гнатюка, 21, вул. Броварна, 2, вул. Вагилевича, 2, 7, вул. Я.Гніздовського, 5, вул. Сагайдачного, 11.

2.Комунальному підприємству «Тернопіль Інтеравіа» оформити із ТОВ "Телесвіт" додаткову угоду до договору на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єкті в межах міста Тернополя, що належить до комунальної форми власності у відповідності до пункту 1 даного рішення.

3.ТОВ "Телесвіт" надати управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку погоджену проектну документацію на об’єкт, визначений пунктом 1 даного рішення, в двомісячний термін з дати підписання угоди.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.