Про заборону продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових», з метою недопущення порушень громадського порядку під час проведення 23.06.2018р. у м. Тернополі свята «Випускник 2018», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Заборонити закладам торгівлі міста продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв з 18.00 год. 23.06.2018р. до 08.00 год. 24.06.2018р.

2.Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, управлінню муніципальної поліції, Тернопільській ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення свята «Випускник 2018».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича