Про надання дозволів на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир від імені неповнолітнього та малолітніх дітей

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., яка зареєстрована за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., гр…., який зареєстрований за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. з метою покращення житлово-побутових умов.

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….належить на праві приватної спільної часткової власності …., неповнолітній дитині …, ….2003р.н., та малолітній дитині …, ...2006р.н., на підставі договору купівлі-продажу, посвідченого 02.06.2012року приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Білецькою Н.А. за реєстром №2457. Малолітня дитина …, ….2014р.н., має право користування житловим приміщенням.

Керуючись ч.ч.2,3,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи згоду батьків гр…., гр…., рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 11.05.2018р., №132, захищаючи майнові інтереси дітей …, …., …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати неповнолітній дитині …, ….2003р.н., враховуючи згоду батьків гр….., гр….., дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

2.Надати гр….., гр…. дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул….., кв…. від імені малолітньої дитини …, ….2006р.н.

3.Надати гр….. дозвіл на укладання договору купівлі-продажу квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….., де малолітня дитина …, ….2014р.н., має право користування житловим приміщенням.

4.Надати неповнолітній дитині …., …2003р.н., враховуючи згоду батьків гр…., гр….., дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/6 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

5.Надати гр….., гр….. дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/6 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул….., кв…. на ім’я малолітньої дитини …., …..2006р.н.

6.Зобов’язати …., ….. забезпечити дітей …., …. житлом на праві власності, …. житлом на праві користування за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

Документ, який засвідчує набуття дітьми права власності на житло та права користування житловим приміщенням пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 01.10.2018р.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.