Про встановлення меморіального знака за адресою вул. Юності, 3

 

Розглянувши звернення Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого», керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 4 Закону України «Про архітектурну діяльність», спільним наказом Держбуду України та Мінкультури України від 30.11.2004 р. №231/806, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити Тернопільському навчально-виховному комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» встановлення меморіального знака на головному фасаді будівлі для вшанування пам’яті його випускників, які героїчно загинули у зоні АТО Басу Павлу Івановичу, Римару Павлу Андрійовичу та Герою України, кавалеру ордена «Золота Зірка» Слободяну Тарасу Ігоровичу за адресою вул. Юності, 3.

2.Зобов’язати Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» монументально-художнє вирішення меморіального знака погодити в управлінні містобудування, архітектури та кадастру.

3.Управлінню культури і мистецтв внести меморіальний знак в реєстр обліку меморіальних таблиць.

4.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології прийняти на утримання меморіальний знак.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук, В.В.Стемковського, Л.О.Бицюру.