Про «Проект організації території регіонального ландшафтного парку «Загребелля», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів»

 

Розглянувши «Проект організації території регіонального ландшафтного парку «Загребелля», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів» розроблений Тернопільським національним педагогічним університетом ім. Володимира Гнатюка, керуючись ст. 21,24,32 Закону України „Про природно-заповідний фонд України”, ст. 15, 19 Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища”, ст. 27,33 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Вирішив:

1.Схвалити «Проект організації території регіонального ландшафтного парку «Загребелля», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів»

2.Подати «Проект організації території регіонального ландшафтного парку «Загребелля», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів» на розгляд Тернопільської обласної ради.