Про встановлення тарифів на постачання теплової енергії з альтернативних джерел для потреб Тернопільської обласної клінічної комунальної психоневрологічної лікарні

 

Розглянувши подані товариством з обмеженою відповідальністю «Альтенергопростір» розрахунки тарифу на теплову енергію з альтернативних джерел для потреб Тернопільської обласної клінічної комунальної психоневрологічної лікарні, підготовлені відповідно до Закону України «Про теплопостачання» та Порядку формування тарифів на теплову енергію затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення тарифної комісії, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити для товариства з обмеженою відповідальністю «Альтенергопростір» тариф на теплову енергію з альтернативних джерел для потреб Тернопільської обласної клінічної комунальної психоневрологічної лікарні в розмірі 1439,66 грн./ Гкал без ПДВ (тариф на виробництво теплової енергії у розмірі 1433,22 грн. за 1 Гкал та тариф на постачання теплової енергії – 6,44 грн за 1 Гкал).

2.Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.

3.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. В. Стемковського.