Про встановлення КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради тарифу на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету

 

Розглянувши звернення КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго», щодо встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, відповідно до абзацу сьомого статті 13, частин четвертої та п’ятої статті 20 Закону України «Про теплопостачання», враховуючи середньозважений тариф для Тернопільської області на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу відповідно до Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 вересня 2017 р. № 679, відповідно до рішення тарифної комісії , виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити Комунальному підприємству теплових мереж "Тернопільміськтеплокомуненерго" Тернопільської міської ради тариф на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету у розмірі 1 433,22 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

2.Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.

3.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. В. Стемковського.