Про надання в оренду фізичній особі –підприємцю нежитлового приміщення в Комунальному некомерційному підприємстві «Тернопільській міській комунальній лікарні №2»

 

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні» та згідно рішення сесії міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду нежитлове приміщення фізичній особі - підприємцю Сасці Тетяні Михайлівні, згідно з додатком (додається).

2.Комунальному некомерційному підприємству «Тернопільській міській комунальній лікарні №2» укласти договір оренди на вказане в додатку приміщення.

3.Зобов’язати орендаря, вказаному в додатку до даного рішення, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.

4.Зобов’язати орендаря звернутися в КП «Земельно-кадастрове бюро» для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.