Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та «Про рекламу», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» від 29.12.2003 №2067, Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі, Положенням про визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності у місті Тернополі, Положенням про узгодження дій між структурними підрозділами та комунальними підприємствами Тернопільської міської ради, задіяними у сфері зовнішньої реклами, затверджене рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.02.2012 №284, Про створення постійно діючої робочої групи, затвердженої рішеннями виконавчого комітету від 07.04.2015 №276, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Вважати розірваними укладені договори на тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності між управлінням стратегічного розвитку міста і розповсюджувачами зовнішньої реклами та скасувати дозволи на розміщення зовнішньої реклами згідно з додатком 1 (додається).

2.Скасування дозволів, наведених в даному рішенні, зафіксувати в журналі реєстрації заяв та дозволів на розміщення зовнішньої реклами і надіслати рішення про скасування розповсюджувачам зовнішньої реклами, для проведення робіт з демонтажу рекламних засобів власними силами.

3.Демонтувати рекламні засоби, які встановлені без дозволу на розміщення зовнішньої реклами на об’єктах комунальної власності згідно з додатком 2 (додається).

4.Постійно діючій робочій групі вжити заходи для організації проведення демонтажу рекламних засобів у місячний термін з дати прийняття рішення.

5.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

6.Комунальним підприємствам «Тернопільводоканал», «Тернопільміськсвітло», «Тернопільміськтеплокомуненерго», «Міськшляхрембуд» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.

7.Тернопільському міському РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» забезпечити від’єднання об’єктів зовнішньої реклами від електропостачання.

8.Проведення робіт з демонтажу, приймання та зберігання демонтованих рекламних засобів Тернопільському міському шляхово ремонтно-будівельному підприємству «Міськшляхрембуд» і постійно діючій робочій групі оформити відповідними актами. Видачу демонтованих рекламних засобів провести після сплати власником вартості робіт по демонтажу і вартості її зберігання згідно підтверджуючих документів.

9.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників ГУНП України в Тернопільській області.

10.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в друкованих засобах масової інформації і оприлюднити на сайті Тернопільської міської ради.

11.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Дідича В.Є.