Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу частини квартири від імені малолітньої дитини

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., яка зареєстрована за адресою: м. Тернопіль, вул…, кв…., гр…., який зареєстрований за адресою: вул…., с.Воробіївка Білогірського району Хмельницької області, встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. належить на праві приватної спільної часткової власності …. та малолітній дитині …, ….2017р.н., на підставі свідоцтва про право власності, виданого 21.03.2018року міським бюро технічної інвентаризації (м. Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №47484.

Керуючись ч.3,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 13.04.2018р. №102, захищаючи майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати гр…., гр….. дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/2 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. від імені малолітньої дитини …, ….2017р.н.

2.Зобов’язати гр…., гр…. забезпечити дитину … житлом на праві власності за адресою: м. Тернопіль, вул…..

Документ, який засвідчує набуття дитиною права власності на житло пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 01.09.2018р.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.