Про надання дозволу на укладання договору дарування частини квартири на ім’я малолітньої дитини

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., гр….., які проживають за адресою: м.Київ, вул…., кв….. встановлено, що гр…. бажає подарувати 1/4 частину квартири за адресою: м. Тернопіль, вул….., кв…. на ім’я малолітньої дитини …., ….2014р.н.

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул….., кв…. належить на праві приватної спільної часткової власності ….., …., …., …. на підставі договору купівлі-продажу, посвідченого 19.03.2004р. приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Радомською І.А. за реєстром №1880.

Керуючись ч.ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, захищаючи житлові та майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати гр….. дозвіл на укладання договору дарування 1/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. на ім’я малолітньої дитини …, ….2014р.н.

2.Надати гр….., гр….. дозвіл на підписання договору дарування 1/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. від імені малолітньої дитини …, …..2014р.н.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.