Про Порядок виплати грошової компенсації та Порядок формування та ведення реєстру осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

Додатки 1,2 викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК від 07.06.2023 №618

Внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 02.06.2021 № 417

П.7.2. додатку №1 та додаток №2 викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК від 26.09.2018р. №727

Для забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок  учасникам бойових дій та осіб прирівняних до них, в тому числі учасникам антитерористичних операції та їх сім’ям права на одержання земельних ділянок, керуючись Законом України «Про статус ветеранів  війни, гарантії їх соціального захисту», Земельним кодексом України, з метою зниження соціальної напруги, на виконання рішення міської ради від 16.03.2018 року № 7/23/14, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ

1.Затвердити Порядок виплати грошової компенсації за земельні ділянки особам, на яких  поширюється чинність Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», згідно з додатком №1 (додається).

2. Затвердити Порядок  формування та ведення реєстру осіб, на яких  поширюється чинність Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,згідно з додатком №2 (додається).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук.

Додатки