Про проведення фестивалю

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя», рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/5/11 «Про надання повноважень», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» проведення фестивалю «Фон Вакано Крафт Фест» та організацію торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами 12 – 13 травня 2018 року в парку «Топільче» на території Козацького острову.

2.Учасникам фестивалю здійснювати торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами згідно дозвільних документів, що є підставою для провадження суб’єктами господарювання господарської діяльності у сфері торгівлі.

3.Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів забезпечити видачу перепусток на в’їзд на територію парку «Топільче» учасникам фестивалю.

4.Комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя»:

4.1. укласти з комунальним підприємством «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» договори щодо забезпечення дотримання Правил благоустрою м. Тернополя, організацію належного санітарно-технічного утримання території проведення фестивалю та вивезення твердих побутових відходів; щодо встановлення біо-туалетів;

4.2. забезпечити:

- дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил;

- освітлення території проведення фестивалю в темну пору доби;

4.3. визначити місце розташування оргкомітету та контролювати маркування місць локації у зоні проведення фестивалю;

4.4. укласти угоду з Тернопільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області щодо патрулювання місця проведення фестивалю;

4.5. укласти угоду з Тернопільським міським РЕМ щодо постачання електроенергії.

5.Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної поліції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення фестивалю.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича, Л.О.Бицюру.