Про надання фінансової підтримки громадським об’єднанням осіб з інвалідністю та ветеранів

 

З метою фінансової підтримки громадських об’єднань осіб з інвалідністю та ветеранів, враховуючи висновок Комісії з питань надання фінансової підтримки громадським об’єднанням осіб з інвалідністю та ветеранів від 27.03.2018 № 01, керуючись рішенням міської ради від 24.11.2015 № 7/2/6 “Про затвердження Програми “Турбота” на 2016 – 2018 роки”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Виділити кошти на фінансову підтримку 6 громадським об’єднанням осіб з інвалідністю та ветеранів на загальну суму 39 000 (тридцять дев’ять тисяч) гривень, а саме:

Громадська організації “Тернопільська міська організація інвалідів опорно-рухового апарату” – 5 000 грн.

Тернопільська міська громадська організація інвалідів “Опора” – 4 000 грн.

Тернопільське міське об’єднання інвалідів Афганістану – 4 000 грн.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Українське товариство глухих” – 8 000 грн.

Громадська організація “Тернопільська обласна організація Всеукраїнської правозахисної організації “Меморіал” ім. В. Стуса – 7 000 грн.

Підприємство об’єднання громадян “Тернопільське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих” (УТОС) – 11 000 грн.

Управлінню соціальної політики провести фінансування, згідно п.1 даного рішення.

Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.