Про прийняття на баланс

 

Розглянувши звернення комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» від 10.01.2018р. № 21, враховуючи акт огляду об’єктів світлофорного регулювання руху міста Тернополя від 10.01.2018р., лист ТФ ДП МВС України «Інформ-Ресурси» від 04.01.2017р. № 61, з метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, попередження виникнення аварійно-небезпечних ситуацій на вулицях міста та проведення належного утримання і обслуговування об’єктів світлофорного регулювання руху, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» прийняти на баланс об’єкти світлофорного регулювання руху та забезпечити їх належне утримання і обслуговування, згідно з додатком (додається).

2.Прийняття об’єктів, зазначених в п. 1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.