Про призупинення дії

 

Враховуючи впровадження в м. Тернополі автоматизованої системи обліку оплати проїзду, звернення комунального підприємства «Тернопільелектротранс» від 27.02.2018р. №118/08,керуючись Бюджетним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті»,постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2001р. №117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дію п.п.1.2 та п.п.2.2 рішення виконавчого комітету від 31.01.2018р. №84 «Про коефіцієнт співвідношення кількості безоплатно перевезених пасажирів до платних» призупинити до прийняття окремого рішення виконавчого комітету.

2.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.