Про проїзд добровольців – учасників антитерористичної операції

 

 

З метою забезпечення виконання рішення міської ради від 19.08.2016 №7/11/12 «Про програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в наземному громадському транспорті в м. Тернополі», враховуючи лист громадської спілки «Об’єднання учасників АТО Тернопілля» №02/02/18 від 14.02.2018., керуючись Законами України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати право на безкоштовний проїзд в громадському транспорті(крім таксі) та право на виготовлення Електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» на безоплатній основі:

- добровольцям – учасникам антитерористичної операції, яким надано відповідний статус Тернопільською обласною державною адміністрацією та видано посвідчення встановленого зразка.

2.Відповідно до п.1 даного рішення внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету від 22.11.2017р. №864 «Про затвердження Переліку категорій громадян, котрі мають право безоплатного проїзду та інших осіб, котрим передбачено виготовлення Електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» на безоплатній основі» та викласти його в новій редакції згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.