Про організацію обліку дітей дошкільного і шкільного віку та учнів

Додаток 3 викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК від 23.12.2020 №161

п.1 втратив чинність відповідно до рішення ВК від 09.01.2019р. №2

Керуючись ст. 53 Конституції України ст.66, Законом України „Про освіту”, ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017р. №684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», з метою забезпечення здобуття громадянами України повної загальної середньої освіти та підготовки дітей до навчання в школі, виконавчий комітет Тернопільської міської ради

  ВИРІШИВ:

п.1 втратив чинність відповідно до рішення ВК від 09.01.2019р. №2 ….

2.Затвердити склад комісії з обліку дітей шкільного віку та учнів згідно з додатком 3 (додається).

3.Начальнику відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення (Р.Д. Левчук) щорічно до 05 серпня надавати управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради інформацію про кількість дітей, яким до 1 вересня поточного року виповнюється 6-18 років, які не можуть навчатися за висновками психолого-медико-педагогічних комісій, заключень лікарсько-консультаційних комісій.

4.Начальнику Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області (С.В. Гаврилюк), службі у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради (З.Б.Здеб) надавати допомогу відповідальному за створення реєстру під час обліку дітей із функціонально-неспроможних сімей та сімей, які відмовляються інформувати про місце навчання своїх дітей.

5.Начальнику управління державної реєстрації (Франків В. П.) щорічно надавати інформацію про кількість дітей від народження до 18 років зареєстрованих у місті Тернополі.

6.Управлінню освіти і науки (О.П. Похиляк):

6.1.Призначити відповідальну особу з числа працівників управління освіти і науки для виконання роботи, пов’язаної з проведенням обліку дітей шкільного віку та учнів та постійне оновлення реєстру.

6.2.Щорічно до 30 вересня надавати статистичний звіт за затвердженою формою про кількість дітей і підлітків шкільного віку, які фактично приступили до навчання до міського відділу статистики.

7.Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 20.04.2016 року № 350 «Про організацію обліку дітей та підлітків шкільного віку» вважати таким, що втратило чинність.

8.Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника управління освіти і науки О.П. Похиляк.

9.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.