Про затвердження стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,04га за адресою вул. Микулинецька для продажу на земельних торгах у формі аукціону

 

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,04га для продажу на земельних торгах у формі аукціону в оренду терміном на десять років під будівництво та обслуговування об’єкту комерційного призначення за адресою вул. Микулинецька в розмірі 9138,48грн.

1.1.Встановити крок аукціону в розмірі 0,5 відсотків від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,04га за адресою вул. Микулинецька в сумі 45,69 грн.

2.Виконавчому комітету опублікувати в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

3.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

Поіменне голосування