Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0262га за адресою вул. С.Будного, гр. Бойку В.С., Захарчуку М.П.

 

Розглянувши звернення гр. Бойка Володимира Степановича, Захарчука Миколи Петровича, керуючись ст.12, 79 - 1, 122, 123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Бойку Володимиру Степановичу (рнокпп _________________, Захарчуку Миколі Петровичу (рнокпп _________________ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0262га для обслуговування нежитлового приміщення за адресою вул. С.Будного,.

2.Зобов’язати гр. Бойка Володимира Степановича, Захарчука Миколу Петровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.2 даного рішення.

Поіменне голосування