Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. 15 Квітня (гр.Петриляк В.І. та інші)

 

Розглянувши звернення громадян, керуючись Генеральним планом міста, ст.12, 40, 98, 99, 118, 121, 125, 126, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів за адресою вул. 15 Квітня.

2.Вилучити з користування управління житлово - комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 35939939) земельні ділянки за адресою вул. 15 Квітня, враховуючи письмову згоду землекористувача, згідно з додатком (додається).

3.Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки для будівництва індивідуальних гаражів за адресою вул. 15 Квітня, згідно з додатком (додається).

4.Віднести земельні ділянки, вказані в додатку до рішення, до земель житлової та громадської забудови.

5.Затвердити розрахунки розміру втрат сільськогосподарського виробництва за земельні ділянки, вказані в додатку до рішення, площею 0,0100га за адресою вул. 15 Квітня в сумі 256грн. (двісті п’ятдесят шість гривень) кожна для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів, за рахунок земель сільськогосподарського призначення (пасовища).

6.Зобов’язати громадян:

6.1. До моменту державної реєстрації права на земельні ділянки відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва до спеціального фонду місцевого бюджету.

6.2. Здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

6.3.Використовувати земельні ділянки за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України.

6.4. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції індивідуальних гаражів.

Поіменне голосування