Протокольні доручення

 

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню культури і мистецтв надати пропозиції щодо визначення дати вручення премії імені В.Лучаківського.

2.Фінансовому управлінню у випадку прийняття командуванням ВМС України рішення про наміри присвоїти новому кораблю ВМС України назви «Тернопіль 1540» передбачити кошти на виготовлення закладної дошки корабля, управлінню організаційно - виконавчої роботи направити копію протокольного доручення Командуючому ВМС України.

3.Управлінню організаційно - виконавчої роботи підготувати проект розпорядження міського голови про створення комісії щодо вивчення питання розташування МАФу за адресою просп.Злуки, 31.

4.Доручити гр.Берегуляк Г. З. привести в належний стан дорогу поряд з житловим будинком за адресою вул. Глибока Долина, 19, відповідно до Правил благоустрою м. Тернополя.

5.Доручити гр.Пащенку В. П. вжити вичерпних заходів, спрямованих на забезпечення благоустрою та контролю за дотриманням Правил благоустрою м. Тернополя на території навпроти будинковолодіння за адресою вул. Урожайна 11б/2.

6.Доручити відділу земельних ресурсів розробити механізм щодо проектів рішень, які виносилися на розгляд сесії міської ради та не набрали відповідної кількості голосів для прийняття рішення протягом двох або більше сесій міської ради (повторна реєстрація заяви в ЦНАПі, підготовка проекту рішення, повторний розгляд на засіданнях постійних комісій міської ради).

Поіменне голосування