Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0530га за адресою вул. Березова, гр.Цицику А.Я.

 

Розглянувши звернення гр.Цицика Андрія Ярославовича, керуючись ст.12, 20, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Цицику Андрію Ярославовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0530га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Березова,.

2.Дозволити гр.Цицику Андрію Ярославовичу (ід.номер _________________ змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:02:009:0010) площею 0,0530га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Березова,.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Цицика Андрія Ярославовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування