Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,3391 га за адресою вул. Текстильна, гр.Поріцькому А.П.

 

Розглянувши звернення гр.Поріцького Андрія Петровича, керуючись ст.12, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр. Поріцькому Андрію Петровичу (рнокпп _________________ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,3391га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівлі головного корпусу майстерні під літ. «К» за адресою вул. Текстильна,.

2.Зобов’язати гр.Поріцького Андрія Петровича в шестимісячний термін подати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на розгляд міської ради.

Поіменне голосування