Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,025га для обслуговування трансформаторної підстанції за адресою вул. Вербицького,26а відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго»

 

Розглянувши звернення відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго», керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрій», “Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго» (код єдрпоу 00130725) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 років площею до 0,025га для обслуговування трансформаторної підстанції за адресою вул. Вербицького,26а.

2.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Тернопільобленерго», в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування