Протокольні доручення

 

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.О’єднанню парків культури і відпочинку на чергову сесію міської ради надати пропозиції щодо відведення місць для вигулу собак.

2.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології з врахуванням пропозицій депутата Т.Білана, озвучених на 25 сесії, створити комісію щодо обстеження конструктивних елементів літака. Надати депутату Т.Б.Білану інформацію про результати роботи попередньо створеної комісії з зазначеного питання.

3.Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів рекомендувати суб’єктам господарювання врахувати пропозицію депутата В.П.Гринди, озвучену на 25 сесії міської ради, при організації торгівлі на період Зелених свят.

4.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології, відділу технічного нагляду та КП «Міськшляхрембуд» в місячний термін забезпечити виконання ремонтних робіт щодо сходів між третім та четвертим під’їздами будинку за адресою вул. Вербицького,4 та проінформувати на черговій сесії міської ради.

5.КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» виконати роботи щодо відновлення асфальтового покриття (після проведення ремонтних робіт) на території Тернопільського педагогічного університету ім.В.Гнатюка.

6.Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку вжити заходів для пришвидшення відновлення втраченої карти тернополянина.

7.Управлінню освіти і науки вжити заходів для виконання робіт та освоєння коштів щодо Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області до 31.08.2018року.

8.Тернопільському відділу поліції ГУНП в Тернопільській області та управлінню патрульної поліції в Тернопільській області ДПП вжити заходів для непопущення стихійних ринків по вул. Живова.

9.Управлінню патрульної поліції в Тернопільській області ДПП перевірити відповідність встановленої огорожі приватного будинковолодіння за адресою вул. Заміська,16.на предмет відповідності безпеці дорожнього руху.

10.Тернопільському відділу поліції ГУНП в Тернопільській області вжити заходів для охорони громадського порядку на стадіоні по вул. Злуки.

11.Тернопільському відділу поліції ГУНП в Тернопільській області надати інформацію про можливість влаштування пішохідного переходу в районі будинків №35,37по вул. Лозовецькій і будинку меблів.

12.Управління організаційно - виконавчої роботи підготувати звернення до Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області щодо інформування про хід розслідування по фактах шахрайства щодо дольовиків будинку за адресою вул. Галицька,7.

Поіменне голосування