Про припинення дії договору про встановлення земельного сервітуту за адресою вул. О. Кульчицької, ВАТ «Тернопільобленерго»

 

Розглянувши звернення відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго», керуючись ст.12, 98,99,101,102 Земельного кодексу України, Законам України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго» (код єдрпоу 00130725) дію земельного сервітуту за адресою вул. О. Кульчицької, враховуючи відмову особи в інтересах якої встановлено земельний сервітут.

2Договір про встановлення земельного сервітуту, укладений Тернопільською міською радою з відкритим акціонерним товариством «Тернопілобленерго», на земельну ділянку площею 0.0025га за адресою вул. О.Кульчицької, зареєстрований в Тернопільській міській раді за №944 від 13.02.2017р., розірвати за взаємною згодою сторін.

Поіменне голосування