Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4777га за адресою вул. Спортивна комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

 

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 14055223) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4777га для будівництва багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Спортивна.

2.Надати комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 14055223) в постійне користування земельну ділянку (площею 0,4777га (кад.номер 6110100000:04:002:0060) для будівництва багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Спортивна.

3.Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права постійного користування відповідно до чинного законодавства.

3.1.Після проведення державної реєстрації речового права та його обтяжень на земельну ділянку віднести земельну ділянку, зазначену в п.2 даного рішення, до земель житлової та громадської забудови.

Поіменне голосування