Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1674га за адресою вул. Галицька,7 ОК «ЖБК «Галицька,7»

 

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово - будівельний кооператив «Галицька - 7», керуючись ст. 12, 120, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 4 та пункт 5 рішення міської ради від 16.03.2018року №7/23/162 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1985га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Галицька,7 ОК «ЖБК «Галицька - 7» - вважати такими, що втратили чинність.

2.Дати дозвіл обслуговуючому кооперативу «Житлово - будівельний кооператив «Галицька - 7» (код ЄДРПОУ 40284467) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,1674га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Галицька,7.

3.Зобов’язати обслуговуючий кооператив «Житлово - будівельний кооператив «Галицька - 7» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.

Поіменне голосування