Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0400га за адресою вул. Микулинецька гр. Рібун С.М.

 

Розглянувши звернення гр.Рібун Світлани Михайлівни, керуючись ст.12,20,186 - 1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Рібун Світлані Михайлівні (рнокпп_) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0400га, яка перебуває у приватній власності, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Микулинецька.

2.Дозволити гр.Рібун Світлані Михайлівні (рнокпп _) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0400га (кад. номер 6110100000:10:002:0106) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Микулинецька.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Рібун Світлану Михайлівну в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування