Про внесення змін в рішення міської ради від 02.02.2018р. №7/22/90 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,81га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано - прибудованими приміщеннями громадського призначення та автостоянками за адресою вул. Ген.М.Тарнавського в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні»

 

Керуючись Земельним Кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 02.02.2018р. №7/22/90 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,81га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано - прибудованими приміщеннями громадського призначення та автостоянками за адресою вул. Ген.М.Тарнавського в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні»: замість слів та цифр: «площею до 0,81га» читати: «площею до 1,05га».

Поіменне голосування