Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0997га за адресою вул. Зарічна гр.Кінах Г.В.

 

Розглянувши звернення гр.Кінах Ганни Василівни, керуючись ст.12, 20, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Кінах Ганні Василівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0997га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Зарічна.

2.Дозволити гр.Кінах Ганні Василівні (рнокпп _) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:15:004:0137) площею 0,0997га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Зарічна.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Кінах Ганну Василівну здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування