Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5213га адресою вул. Поліська, 11 ТОВ «Волхонтет - граніт»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Волхонтет - граніт», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Волхонтет - граніт» (код єдрпоу 14372372) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5213га, в оренду терміном на п’ять років для обслуговування незавершеного будівництва, адміністративно - побутового корпусу з матеріальним складом за адресою вул. Поліська, 11.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Волхонтет - граніт» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п. 1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування