Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею до 0,0100га за адресою вул. Микулинецька - бічна гр.Журавлю С.Б.

 

Розглянувши звернення гр.Журавля Сергія Богдановича, керуючись ст. 12, 20, 40, 118, 121, 122, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Журавлю Сергію Богдановичу (рнокпп _) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею до 0,0100га, в тому числі: площею до 0,0059га та площею 0,0041га із зміною її цільового призначення з передачею безоплатно у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. Микулинецька - бічна.

2.Зобов’язати гр.Журавля Сергія Богдановича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування