Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,3900га за адресою вул. Миру,4В ТОВ «Акваріум – 1»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Акваріум – 1», керуючись ст.12, 20, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Акваріум – 1» (код ЄДРПОУ 37894544) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,3900га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано – прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом за адресою вул. Миру,4В.

2.Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю «Акваріум – 1» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення.

Поіменне голосування