Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0800га за адресою вул. Бригадна гр.Слободі Г.М.

 

Розглянувши звернення гр.Слободи Галини Миколаївни, керуючись ст.12, 20, 40, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Слободі Галині Миколаївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0800га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Бригадна.

2.Дозволити гр.Слободі Галині Миколаївні (рнокпп_) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:14:001:0062) площею 0,0800га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Бригадна.

3.Віднести земельну ділянку вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.Слободу Галину Миколаївну здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування