Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0302га за адресою вул. Юрчака,_ гр.Фрицькому С.С.

 

Розглянувши звернення гр.Фрицького Сергія Степановича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 2 додатку до рішення міської ради від 10.08.2010р. №5/37/100 «Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр.Фрицька Л.В.) – вважати таким, що втратив чинність.

2.Дати дозвіл гр.Фрицькому Сергію Степановичу (рнокпп _) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0302га безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд під літерою «Г» за адресою вул. Юрчака,_.

3.Зобов’язати гр.Фрицького Сергія Степановича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування