Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою що встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Бережанська Українській Автокефальній Православній Церкві Святої Покрови

 

Розглянувши звернення Української Автокефальної Православної Церкви Святої Покрови, ст. 12,92,120,122,123,152 Земельного Кодексу України, ст. 55 Законом України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Українській Автокефальній Православній Церкві Святої Покрови (єдрпоу 21135626) на складання технічної документації із землеустрою що встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2200га за адресою вул. Бережанська.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

Поіменне голосування