Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0149га за адресою вул. Кошового І.Сірка, гр.Кирич З.В., Островській Н.М.

 

Розглянувши звернення гр.Кирич Зіновії Василівни, Островської Надії Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 89, 116, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Кирич Зіновії Василівні (рнокпп), Островській Надії Михайлівні (рнокпп) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0149га безоплатно у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Кошового І.Сірка,.

2.Зобов’язати гр.Кирич Зіновію Василівну, Островську Надію Михайлівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування