Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 5,6147га за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 ТОВ «АВАКС ПРОФ»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «АВАКС ПРОФ», керуючись ст.12, 79-1, 122, 123,124,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «АВАКС ПРОФ» (код ЄДРПОУ ____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 5,6147га для обслуговування викуплених нежитлових будівель і споруд за адресою вул. Д.Лук’яновича,8.

2.Зобовязати товариство з обмеженою відповідальністю «АВАКС ПРОФ» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.2 даного рішення.

Поіменне голосування